Suroviny:
- kuracie mäso
- vajcia
- šampiňóny
- cherry paradajky
- paradajky
- papriky
- cibuľa
- tekvica
- ovsené vločky
- soľ
- korenie
- bazalka
- chilli papriky
Postup:
Budeme plniť tekvicu, veľké paradajky, papriky a šampiňóny. Najskôr kuracie prsia nakrájame na malé kocky. Cesnak a cherry paradajky nakrájame tiež na malé kúsky. Odrežeme stopky zo šampiňónov, pokrájame ich a pridáme do zmesi, celé to vydlabeme, aby bol priestor na plnenie. Odrežeme vrchnú časť paradajky, vydlabeme dužinu, ktorú použijeme v zmesi. Rozkrojíme papriku, z ktorej vyberieme vnútro. Nakrájame cibuľu, rozkrojíme tekvicu na polovicu a vydlabeme vnútro (použijeme ho v zmesi). Do zmesi pridáme dve celé vajce, z jedného vajca iba bielko, ďalej pridáme korenie, soľ, bazalku, chilli papričky. Zmes premiešame, trochu zahustime ovsenými vločkami a a potom ňou naplníme pripravenú zeleninu a šampiňóny, ktoré predtým vložíme na plech. Ten trochu podlejeme vodou, aby sa to nepripieklo. Pečieme v rúre 30 - 35 minút, ale šampiňóny môžeme vytiahnuť z rúry aj skôr.
Dobrú chuť!